Immáron 80-éve áll a BIOMARIS az „Egészség & Szépség a tengerből” mottó szolgálatában. Minden BIOMARIS termék alapját az értékes mélytengervízi hatóanyagok, az egyedülálló mélytengeri víz, tengeri só és tengeri algák képezik.

Minden embernek szüksége van ásványi anyagokra és nyomelemekre, megfelelő arányban. A mélytengeri víz éppen ezt kínálja. És még többet: a keveredési arány nagyon hasonlít az emberi vér összetételéhez. Ez a tény teszi mélytengeri  vízbázisú termékeik megbízhatóságát vitathatatlanná. A bőrrel  összhangban fejtik ki hatásukat és annak természetes fiziológiai folyamatainak megfelelnek.

Számos kozmetikai termék vízbázisú. Önmagában véve ezen vízbázis csak a legritkább esetben bír kezelő hatással. Nem úgy mint a Biomaris esetén: A természetes mélytengeri víz használatával a termék ezen alkotórésze már önmagában hatóanyag-komplexum. A mélytengeri víz világszerte egyedülálló és ezáltal megkülönbözteti a Biomaris-t  más kozmetikai  cégektől.

  • Egyedülállóan nagy tisztaságú mélytengeri víz
  • Kiegyensúlyozott arányú ásványi anyag és nyomelem tartalom
  • Az emberi vérhez hasonlatos keveredési arány
  • Vitathatatlan megbízhatóság

A 60-as években sikerült a BIOMARIS kutatása által a tengervíz tartalmas ásványi anyagait és nyomelemeit egészében beemelni a krémbe.

A BIOMARIS HAUTCREME megszületett és hatékonysága beigazolódott. Annak tényét, hogy termék-klasszikusunk rendkívül bőrbarát, dermatológusok igazolják.

Állatkísérletek – Nem!

Az állatkísérleteket a BIOMARIS minden formájában elutasítja. Minden egyes új terméket annak bevezetése előtt egy független intézet vizsgálja be az általunk kiválasztott tesztalanyok és kozmetikusok bevonásával.