A honlap fenntartója:

Tiefenbeck Éva
Székhely: 2336 Dunavarsány, Szabadság utca 13.
Adószám: 66152864-1-33
Nyilvántartási szám: 32187489

Elérhetőség:

Levélcím: 2336 Dunavarsány, Szabadság utca 13.
Telefon: +36 70 577-3900
E-mail: info@evabeauty.hu
Internet: www.evabeauty.hu

Szerverüzemeltetés:

sysVol Informatikai Kft.
Székhely: 2337 Délegyháza, Fűzfa utca 11.
Cégjegyzékszám: 13-09-163754
Adószám: 24320711-2-13

Elérhetőség:

Levélcím: 2337 Délegyháza, Fűzfa utca 11.
Telefon: +36 (30) 343-1120
E-mail: info@sysvol.hu
Internet: www.sysvol.hu

 

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat kizárólag tájékoztatás céljából tesszük közzé. Tájékoztatunk, hogy weboldalaink böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A weboldal illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a fenntartó jogosult. A fenntartó előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A fenntartó azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa. A weboldal tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a semmilyen természetű felelősséget nem vállalunk az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Fenntartjuk a jogot, hogy weboldalunkat bármikor módosítsuk, vagy átdolgozzuk, illetve elérhetőségét korlátozzuk, vagy megszüntessük. Nem garantáljuk, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a kifejezetten kizárjuk.

Nem vállalunk felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a weboldalaink kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Az Európai Bizottság lehetőséget nyújt a vitás ügyek online-módon (OS) történő intézésére, melyet ezen a linken talál. Esetleges egyeztető eljárásokon való részvétel nem tartozik kötelességi körünkbe, és nem is áll módunkban azokon jelen lenni.