A brémai székhelyű vállalatnak Hanza városként tradícionálisan szoros a kötődése a tengerhez. A termékek alkotóeleme – immáron 80 éve – a tenger.  A jelenlegi gyártási program 300 ápolási cikket és kozmetikai terméket ölel fel, melyek a legigényesebb ügyfelek bizalmát élvezik világszerte, mostantól Magyarországon is.  A tengeri hatóanyag-koncentráció által a Biomaris márka rendkívül speciális hatáskörű. Legfontosabb alkotórésze a mélytengeri víz, amely az érintetlen Észak-atlanti Jeges-tengerből származik.

Számos kozmetikai termék vízbázisú. Önmagában véve ezen vízbázis csak a legritkább esetben bír kezelő hatással. Nem úgy mint a Biomaris esetén: a természetes mélytengeri víz használatával a termék ezen alkotórésze már önmagában hatóanyag-komplexum. A mélytengeri víz világszerte egyedülálló és ezáltal megkülönbözteti a Biomaris-t más kozmetikai  cégektől.

Több év gyakorlati tapasztalat és különböző kozmetikumok használata után találtam rá a Biomaris kozmetikai  márkára. Ez a termékcsalád az, amely úgy gondolom, hogy minden igényt kielégít, minden korosztály és bőrtípus megtalálja a számára megfelelő terméket.

Ezért döntöttem úgy, hogy a termék használatán felül – Magyarországon kizárólagosan – a forgalmazását is megkezdem, így lehetővé téve e kozmetikum szélesebb körben történő felhasználását.

A Biomaris termékek forgalmazásán túl Dunavarsányban, megújult kozmetikai-, fodrász- és szépségszalonunkban szeretettel várom minden kedves szépülni vágyó leendő vendégemet. Kozmetikámban kizárólag minőségi, bőr- valamint környezetbarát szépségápolási termékek használatával ügyelünk minden kedves vendégünk – akár egyedi igényeket kívánó – bőrének épségére.

Tiefenbeck Éva tes