Termékek

Home BIOMARIS étrend kiegészítők BIOMARIS Mélytengeri víz

BIOMARIS Mélytengeri víz

Cikkszám: 089 Kategória:

1 820 Ft

32 készleten

Leírás

BIOMARIS mélytengeri víz

Csodásan friss, teljesen természetes tengervíz. A BIOMARIS mélytengeri víz az érintetlen Atlanti-óceán jeges áramlásából származik. Minőségét folyamatosan ellenőrzik.

Összetevők: Atlanti-óceán vize

Felhasználása:   Naponta 3x kb.30 ml mélytengeri vizet hígítson vízzel vagy sózatlan paradicsomlével.

Arány:   1/3 mélytengeri víz: 2/3 víz vagy gyümölcslé.

A tengervizes ivókúra rendszerint egy 3-hetes kúra keretei között történik.

Atlanti-óceán és Jeges-tengeri áramlás

Az Atlanti-óceán teljesen tiszta mélytengeri vizéből származnak a BIOMARIS termékek. Az ipar és a civilizáció csaknem minden behatásától mentes grönlandi Jeges-tengeri áramlásból nyert víz a további felhasználás számára természetes módon kerül tisztításra. A Brémába történő érkezést követően azonnal megkezdődnek a komoly tisztítási és vizsgálati munkálatok. A fizikai-kémiai, kémiai valamint mikrobiológiai vizsgálatok folyamatosan garantálják a BIOMARIS mélytengeri víz minőségét, mely természetesen megfelel az ásványvizekkel szemben támasztott magas minőségi követelményeknek.

Természetes és kímélő feldolgozás

Miután a tengervíz speciális szállító konténerben eljut a BIOMARIS cég területére, megkezdődnek az első vizsgálatok. Egyszerű vizuális és olfaktórikus (szaglási) vizsgálatok, valamint ízlelési vizsgálat állnak a vizsgálati sor elején. A BIOMARIS labor specialisták által végzett analitikai vizsgálat mellett a független SGS Fresenius Intézet is ellenőrzi a beszállított tengervíz-minta minőségét. Különös figyelmet szentelnek itt a toxikus nehézfémekre, a klór peszticidekre és többek közt a környezetet károsító anyagokra.

A többfokozatú szűrési eljárás a tengervizet egyszerre tisztítja és sterilizálja. Ez az eljárás kíméletes módon szabadítja meg a tengervizet a nemkívánatos mikroorganizmusoktól, és mindezt adalékanyagok és segédanyagok nélkül – teljesen természetes módon.

Csak minden vizsgálat lezárását követően következhet a végleges engedélyezés a BIOMARIS ellenőrző labor által. A természetes mélytengeri víz immáron a BIOMARIS gyártásban, házon belül kerülhet további feldolgozásra.

További információk

Kiszerelés

0.75l